Senest opdateret 13. september 2017

Varerne udbydes af

CVR-nummer: 38975412
Lisbeth Jensen
Nordic Infanta
Rørsangervej 4
4300 Holbæk

KONTAKT

Kontakt kundeservice: contact@nordicinfanta.com

PRISER

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, med mindre andet er oplyst.

FORBEHOLD

Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

BETALING

Du kan betale med betalingskort via Stripe. Du kan benytte de internationale kreditkort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express.

RABATKODER

De udsendte rabatkoder er personlige og må kun benyttes til eget brug og aldrig videresendes til tredjemand. Misbrug af rabatkoderne vil medføre øjeblikkelig og permanent annullering af medlemskabet og i samråd med de(n) relevante butik(ker) et evt. juridisk efterspil.

KØB AF VARER I DANMARK

Ved bestilling af varer hæves beløbet først, når varerne er afsendt. Faktura fremsendes på e-mail, når varerne er afsendt.

LEVERING AF VARER I DANMARK

Varer leveres med GLS. Der leveres kun til adresser i Danmark. Leveringsomkostningerne er inkluderet i den samlede pris, når du bestiller – dog ikke i varens pris. Hvis varerne returneres, fordi du har skrevet forkert adresse i bestillingsformularen, eller ikke har afhentet dine varer, skal du selv dække fragtomkostningerne ved at få sendt varerne en gang til. Vi modtager kun varer sendt retur med GLS.

Varer afsendes normalt inden for 1-2 hverdage i Danmark. Nordic Infanta fremsender e-mail, hvis forsendelsestiden bliver længere.

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Nordic Infanta. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du:

  1. har modtaget din vare eller
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal senest 14 dage fra modtagelsen af dine varer give Nordic Infanta meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til contact@nordicinfanta.com.

I din mail skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give Nordic Infanta tydelig besked herom.

RETURNERING AF VARER

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb af en eller flere varer, får du naturligvis det indbetalte beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Nordic Infanta har ret til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil varen er modtaget retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen ledsaget af en kopi af fakturaen sendes til:

Lisbeth Jensen
Nordic Infanta
Rørsangervej 4
4300 Holbæk

Fragtudgiften ved at returnere varen påhviler dig som forbruger.

REKLAMATIONSRET

Du har 2 års reklamationsret efter køb af varer hos Nordic Infanta. Såfremt du modtager en forkert eller beskadiget vare i forhold til din bestilling, skal du reklamere inden for rimelig tid, efter at du har konstateret manglen. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationsretten kan ikke benyttes, såfremt du har tørretumblet materialet, da vi på det kraftigste fraråder dette.

Reklamerer du inden for 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles per mail til contact@nordicinfanta.com.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varer sendes til:

Lisbeth Jensen
Nordic Infanta
Rørsangervej 4
4300 Holbæk

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Nordic Infanta forbeholder sig ret til at afhjælpe en mangel eller erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købesummen tilbage.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til contact@nordicinfanta.com.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet · Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen · Carl Jacobsens Vej 35 · 2500 Valby

Tlf. 41 71 50 00 · e-mail: kfst@kfst.dk

http://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Forbrugerklagenaevnet/Klag-til-Forbrugerklagenaevnet